25 ianuarie 2010

Gafa istorica

 Aflat la Focsani, pentru a celebra implinirea a 151 de ani de la Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca sub Alexandru Ioan Cuza, presedintele Traian Basescu a facut o noua gafa, spunand ca evenimentul a avut loc in 1959, in loc de 1859, cand s-a intamplat de fapt.
Traian Basescu
Daca ar fi facut-o o singura data am fi crezut ca e vorba de o simpla gafa, dar Basescu a perseverat in greseli de istorie. In septembrie 2009, presedintele a incurcat anii de domnie ai lui Neagoe Basarab. Basescu: "Dascalul trebuie sa formeze la copii competente, nu nevoia de a memora. O sa va dau un exemplu: la ce-mi foloseste ca stiu ca Neagoe Basarab a domnit intre 1412-1421?". La nimic, din moment ce Basarab a fost domn al Tarii Romanesti intre 1512 si 1521. Cu putina vreme inainte de acest incident, seful statului a lasat sa se inteleaga ca Vlad Tepes a domnit 142 de ani.

Calul

Badea merge la targ cu un cal: batran, fara dinti si schiop.
- Il intreaba unu (cand il vede cum arata saracu ce cal) de l-ai mai adus la targ?
- Sa il fac de rusine!

Xonia -Lady Gaga a Romaniei



Videoclipul a fost filmat in decembrie la Arsenal Park Transilvania si a tinut doua zile.
Regizori au fost Mihai Ogasanu si Eduard Schneider,coregrafia fiind realizata de K.Knight si trupa sa de dansatori din U.K.Muzica si versurile:Xonia si Mihai Ogasanu.
Videoclipul arata foarte bine pentru un videoclip romanesc si este clar faptul ca Xonia este o Lady Gaga a Romaniei.