21 ianuarie 2010

Cartile de credit





Chiar daca multe persoane beneficiaza de un card bancar,majoritatea prefera sa plateasca bunurile si serviciile cu numerar doar 2% le folosesc la plata cumparaturilor curent.
Multi romani retrag banii de la bancomat si il impart in functie de necesitati:achitarea intretinerii si altor datorii,alimente,imbracaminte,transport.
 Renuntand la plata cumparaturile direct cu cardul,multi spun ca tin evidenta banilor mai bine ,si ca mai pun cativa banuti deoparte.

Vom mai avea ceva in pusculita anul acesta?

Multi dintre noi cred ca nu se mai gandesc sa puna niste bani deoparte anul acesta,pentru ca sursele de venit nu vor mai fi aceleasi.
Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.Vom vedea daca in pusculita vom putea pune pe parcursul anului banuti si daca ne vom mai putea permite sa plecam in concedii,sau sa cumparam ceva pentru casa sau pentru noi.

Iar peticim!

Dupa ce aceasta iarna grea va trece,si zapada va disparea,carosabilul va arata jalnic si masinile se vor impotmoli iar in gropi care vor reprezenta un pericol pentru siguranta circulatiei.
Statul da bani pe asfaltari de mantuiala,banii publici se duc in vant si nu este nici prima,nici ultima data cand se intampla acest lucru.

Ah ! tigarile.

Nu suntem usa de biserica iar asta trebuie sa o recunoastem. Nu este nimic nou,stim ca fumatul distruge sanatatea dar cand fumezi in casa nu faci decat sa ucizi pe cei dragi tie constient.