4 ianuarie 2010

Prima zapada in noul an

A inceput sa ninga ca`n povesti,fulgii de zapada s`au asternut si au format un covor alb ce revarsa bucurii si emotii.
Chiar daca nu am avut parte de putina zapada care sa dea putina magie sarbatorilor si stralucirea pe care o meritau,avem acum in noul an,si am fost de`a dreptul incantata de acest lucru.
Stiu ca pare ciudat ce voi spune,dar imi place si anotipul iarna dar si vara,care sunt total opuse,si daca ar fi sa aleg nu as sti pe care.Cred ca multora li se intampla sa isi doreasca sa fie vara cand este iarna si invers.
  Si acum imi aduc aminte de momentele din copilarie petrescute iarna,cand mergeam cu toti copiii la derdelus,construiam oameni de zapada,stateam pana tarziu,iar cand ajungeam acasa tata ma certa deoarece eram uda leoarca iar mama imi lua apararea spunandu`i "Las`o sa`si traiasca copilaria".

3 comentarii:

  1. Foarte frumos ai scris...:) tine'o tot asa :*

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc pentru comentariu, va mai astept pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Toate anotimpurile au farmecul lor,sau cel putin il aveau candva, vara imi place cel mai putin,din cauza Soarelui,ce-mi face rau,dar tot imi place.
    Acum,de ce nu incerci sa retraiesti clipele acelea din copilarie?Ai sa vezi,ca-i minunat,macar o zi pe saptamana retraieste jocurile copilariei,nu conteaza ce spun altii.Asta-i parerea mea,pentru ca eu incerc sa mai raman copil si pentru cateva ore macar intr-o saptamana,imi dedic timpul "jocurilor" si-s mult mai batrana decat tine :)
    Bafta cu blogul

    RăspundețiȘtergere