30 decembrie 2009

Iata ca a mai trecut un an din viata noastra,in care am petrecut momente atat bune cat si rele alaturi de familie,prieteni si dusmani.
In noul an avem ocazia de a lua decizii care sa faca viata mai buna,de a fi pregatiti pentru noi provocari,de a crede cu tarie in noi si de a fi puternici pentru a putea depasi momentele grele.
In seara de 31 decembrie ,seara in care intampinam noul an,sunt sigura ca toti suntem imbracati mai special decat in alte zile,masa este plina de bunatati ce nu sunt in timpul anului.
Trecerea dimtre ani poate fi asemanata cu o poarta prin care trecem pastrand lucrurile bune,iar apoi inchidem poarta pentru ca grijile si supararile sa ramana in urma.
In noul an va doresc multe bucurii si realizari pe toate planurile:prietenie,dragoste,momente haioase,sanatate si evident o marire de salariu.
Prima secunda din noul an e minunat sa o petreceti alaturi de cei dragi,intr`o atmosfera plina de armonie si iubire.
Cei care sunteti parinti,nu uitati sa oferiti dragoste si iubire copilasilor dumneavoastra,sa aveti speranta uni nou inceput,energia pentru a va indeplini toate obiectivele si intelepciunea de a trece peste momentele dificile.
Deschide`ti inima in noaptea dintre ani,lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet,paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume.


La multi ani 2010!